Vacature Buitendienst Timmerman

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een fulltime zelfstandig werkende buitendienst timmerman. Dit houdt in het monteren van gevelbetimmering, afwerking, het afhangen van deuren op locatie en het plaatsen van interieur. Men moet, indien nodig, inzetbaar zijn in de werkplaats voor het schaven, opsluiten, spuiten en afhangen van deuren en raamvleugels.

Wij zijn op zoek naar: iemand met een goed technisch inzicht als het gaat om timmerwerkzaamheden. Men moet beschikken over een diploma in de richting van ‘Allround timmerman ; Bouw- en Werkplaats’  niveau 3 en het liefst 5 jaar ervaring. Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, maar ook in teamverband. Iemand die leergierig is, flexibel en streeft naar kwaliteit. In het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden jou: een leuke afwisselende baan. Je komt te werken in een leuke, gemotiveerd en ervaren team. Goede arbeidsvoorwaarden conform cao timmerfabrikanten.

Denk jij dat deze baan bij jou past? Kom jij ons team versterken? Stuur dan je CV en motivatie naar Ruud Brünken – info@brunken.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je terecht op onze site www.brunken.nl of kunt u bellen met 077-3519752.